چطور میتوانم محل اقامت خودم رو کرمان عنوان کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۷ #07352585

من یک ماه پیش در شهر چالوس تصادف جزیی (خسارت زیر ۲ میلیون) کردم که بدون حضور افسر راهنمایی رانندگی توافق شد که من رفع خسارت انجام بدم. منتها به دلایلی که شرحش موضوع بحث نیست توافق حاصل نشد و ایشان به شورای حل اختلاف چالوس مراجعه کرد. از شورای حل اختلاف چالوس با من تماس گرفتند گفتند حضور پیدا کن و حل کنیم موضوع رو به صورت توافقی. من قبول کردم هفته آینده به محل برم. خودم ساکن کرمان هستم. حال سوال من اینه با توجه که صلاحیت شورا یا دادگاه مدنی محل اقامت خوانده در قانون آمده. من چطور میتوانم محل اقامت خودم رو کرمان عنوان کنم و بعد از اون چه اتفاقی میوفتد. آیا برای شکایت مجبور است در کرمان حاضر شود و پرونده در چالوس رسیدگی نمیشود؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ، شما الزامی ندارید به چالوس بروید و اگر از شهر چالوس احضاریه ای برای شما صادر شد از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ، لایحه ای مبنی بر ایراد عدم صلاحیت محلی دادگاه مطرح کنید

با توجه به عدم امکان حضور از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت و ارسال لایحه کنید

در بحث سازش، هنوز شورا وارد دادرسی نشده که بخواهید ایراد عدم صلاحیت بگیرید.

بهتره لایحه بدهید .

سلام میتوانید لایحه ای تنظیم واز طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید ویا میتوانید تقاضای ایراد عدم صلاحیت دادگاه مزبور را تقاضا نمایید موفق باشید

درود
شما می توانید لایحه دفاعیه ارسال کنید

با درود در صلاحیت شورا است باتوجه به مبلغ‌.
میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه‌ ارسال دارید.