دادگاه در مورد مهریه فقط به کسر مهریه از حقوق اکتفا می کند یا حکم دیگری دارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۵۷ #07338934

با عرض سلام و ادب و خسته نباشید خدمت تمامی وکلای محترم. من خانه ام را با قولنامه ای که کد رهگیری و هولوگرام دارد به برادرم فروخته ام و فیش های واریزی توسط برادرم موجود است . مقداری طلا هم با گواهی شهود غریبه از برادرم تحویل گرفته ام . در حضور باجناق و خواهر زنم پیش خانمم هم گفته ام که خانه را فروخته ام و در زمان فروش مانده حسابم را به خانمم و دخترم و به باجناق و خواهر زنم نشان داده ام که بدانند خانه را فروخته ام همسرم ۷ ماه بعد مهریه اش را به اجرا گذاشته. آیا این معامله می تواند توسط قاضی صوری تشخیص داده شود. مدارک پرداخت توسط برادرم در حدود ۸۰۰ میلیون و طلای تحویلی نیز در همین حدود و ارزش ملک حدود ۲ میلیارد است.
سوال دوم من الان نه پولی در حساب دارم و نه طلایی دارم و در حساب شخص دیگری است .

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر معامله صوری نمی‌باشد

بادرودوسلام معامله صوری تلقی نمی شود و فرارازدین احرازواثبات نمی شود.

خیر فرار از دین قابت نمیشود و مشکلی نداره

با سلام
فرار از دین نیست.معامله قبل از صدور حکم انجام گرفته است.

سلام، خیر معامله صوری نخواهد بود، در صورتی که مالی از شما یافت نشود از حقوق شما کسر خواهد شد.

خیر معامله صوری نیست چون قبل از اجرائیه فروخته شده است

خیر معامله صوری نمی باشد و فرار از دین نیست در ضمن عمل انتقال قبل از صدور حکم قطعی مهریه صادر شده است.