منظور از متن مذکور در ثنا چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷ #07305861

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده از شخصی ۱۰۰ میلیون طلب دارم و یک چک در این باره از وی اخذ کردم و در موعد مقرر پول نشد و برگشت زدم و پس از طی مراحل حقوقی شخص در دادگاه به پرداخت پول من محکوم شد و ۲۰ روز وقت تجدید نظر خواهی داشته که مجددا در سامانه ثنا بنده آمده خواهان همون شخصی که محکوم شده بود خوانده هم من موضوع طرح رسیدگی بدوی و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی که شماره ۱۶ رقیمیش با هم فرق دارن یعنی چی مرسی

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به متفاوت بودن شماره ها مشخص است که پرونده جدیدی تشکیل شده و موضوعش هم معمولا در ثنا مشخص است

تواین پرونده دادخواست اعسار جداگانه داده شده و شماره مکانیزه جداگانه ای برایش انتخاب میشود.

سلام
ظاهرا در خصوص اعسار از هزینه دارسی اقدام به اعتراض نموده اند.

بنظر میرسد بابت اعسار از هزینه دادرسی تجدید نظر خواهی باشد