راهی هست بتونم آپارتمانهای آن ها را توقیف کنم و مابقی طلبم را از آپارتمانها یا از دیگر اموال شخصی این دو برادر بردارم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۲۷ #07284250

باسلام
بنده یک چک به ارزش ۱ میلیارد تومن از متوفی بابت یک قرارداد کاری ( در دفترخانه ثبت شده قرارداد کاری) طلبکارم در حالی که به ورثه آن مرحوم رجوع میکنم آنها برگه صورت تحریر ترکه دادگاه را نشان میدهند که از پدرشان در مجموع ماترک به ارزش ۲۷۰ میلیون تومان به که ورثه رسیده که میگویند ما میتوانیم این ۲۷۰ میلیون را به شما بدهیم و چیز دیگری از پدر به ما نرسیده است حال سوال بنده این است که دو پسر متوفی از خودشان چندین آپارتمان مسکونی شخصی از قبل دارند و ثروتمند هستند آیا راهی هست بتونم آپارتمانهای آن ها را توقیف کنم و مابقی طلبم (۷۳۰ میلیون ) را از آپارتمانها یا از دیگر اموال شخصی این دو برادر بردارم؟

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر بیشتر از ترکه متوفی ورثه وی مسولیتی ندارد.

با درود
قاعدتا بیش از میزان ماترک نمی‌توانید مطالبه نمایید. و مسولیتی متوجه وراث نیست.

طلب خودتان را می توانید از ماترک متوفی وصول کنید و مازاد بر آن از اموال وراث قابل مطالبه نخواهد بود

شمادفقط میتونید از ترکه بدهکار متوفی طلب تان را وصول کنید

سلام و درود
شما صرفا میتوانید از ماترک وصول نمایید
وراث تعهد و تکلیفی از این بابت ندارند
موفق و موید باشید

آنها درصورتی که رد ترکه نداده باشندمسئول کل بدهی می باشند

با سلام
خیر این امر میسر نخواهد شد و نمیتوان بدهی یک شخصی را از دیگری مطالبه کرد