چطور حق و حقوق خود را از کارفرما مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۲ #07268330

سلام. من بعنوان کارگر برای اوستای سنگ کار(نمای سنگ ساختمان) کار کردم بعد از گذشت ۲ماه پولم را نمیدهد قراداد هم ندارم. چکار کنم.؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب در صورت وجود قرارداد کار و داشتن اسناد و مدارک به اداره ی کار محل مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح نمایید

به ادارده کار مراجعه نمایید

بی شک برای اثبات کار خود نیاز به دلایل ومستندات دارید اگر شاهدی دارید وبتوانید اثبات کنید بر علیه او دراداره کار شکایت کنید

اگر شاهد دارید و ادله کافی به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

با شهادت شهود می توانید دستمزد۲ ماهه خود را مطالبه کنید
از شورای حل اختلاف اقدام کنید

شما می توانید به اداره کار شهرستان محل فعالیت خودتان مراجعه و این موضوع را مطرح نمایید ... در آن مرجع به موضوع خواسته شما رسیدگی شده و حتی در این خصوص تحقیقاتی به عمل می آید و سپس رای متناسب با موضوع صادر میگردد .

با سلام
با استناد به شهادت شهود و داشتن هرگونه مدارکی که اثبات نماید شما برای ایشان کار کرده اید میتوانید احقاق حق نمایید و نیز بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به پرداخت حقوق نمایید