آیا چک کلا ابطال و از درجه اعتبار ساقط میشه یا به ورثه شاکی میرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #07263559

سلام وقت بخیر
شخصی از بنده چکی داشت و بعد از ۷سال که هیچ اقدامی نکرده بود چک رو به شخص دیگری فروخته است و شخص دوم یا اول نمیدونم کدوم چک رو جعل کرده و ازم شکایت کرده و اصلا به هیچکدوم از جلسات رسیدگی و تامین خواسته و... نیومد من در جلسه اول به قاضی گفتم که چک جعل شده و قاضی کارشناس تعیین کرد و اخطاریه برای شاکی فرستاد که اصل چک رو بیار برای کارشناسی اما اصل چک رو نیاورد و ۳ روز مونده بود به پایان وقت کارشناسی قاضی حکم صادر کرد و پرونده رو به نفع بنده رد کرد اما بعداز رد پرونده شخص اومد و ادعا کرد که چرا قاضی حکم صادر کرده و تجدید نظر خواهی کرد اما چند روز قبل شاکی فوت کرد الان باید به داداگاه اعلام کنم؟ و چه اتفاقی برای پرونده میافته آیا چک کلا ابطال و از درجه اعتبار ساقط میشه یا به ورثه شاکی میرسه مچکرم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از فوت شاکی ، وراث میتوانند پیگیر پرونده متوفی باشند

سلام
به ورثه منتقل خواهد شد