همسرش میتواند دوباره به زندگی مشترک مراجعه نماید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۸ #07210748

اگر مردی به دلیل عدم تمکین همسرش ( مطابق روال قانونی و اجازه دادگاه ) ازدواج مجدد کند ایا همسرش میتواند دوباره به زندگی مشترک مراجعه کند و سپس تقاضای منزل جداگانه برای زندگی نماید؟ ( عامل اصلی ازدواج مجدد مرد خود زن بوده که به حکم دادگاه تن نداده است)

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همسر میتواند تقاضای بازگشت به منزل مشترک نماید اما موافقت زوج نیز بایستی در کار باشد .
و نیز زوجه نمیتواند درخواست منزل مستقل نماید و باید در منزل شوهر سکنی نماید

با سلام
بله زن اول می تواند دوباره به زندگی مشترک بازگردد و یا با ارسال اظهارنامه آمادگی خود را اعلام کند . در این صورت مستحق نفقه خواهد بود.
فقط به صرف ازدواج تان ، نمی تواند در خواست منزل جداگانه نماید . ( در شرایطی مثل احتمال ضرر جانی و مالی و شرافتی می تواند درخواست منزل جداگانه نماید)

بله زن می تواند تقاضای تمکین کند و درخواست نفقه نماید

در این صورت زوجه باید با تنظیم و ارسال اظهارنامه ای ب زوج اعلام آمادگی برای تمکین کند و نفقه خود را نیز مطالبه نماید

بله زن می‌تواند بااظهارنامه تقاضای برگشت به زندگی ومطالب نفقه بدهد

باسلام
بله، امکان تمکین مجدد زوجه وجود دارد و باید طی یک اظهارنامه تمیکن را به زوج اعلام کند

بله میتواند اظهارنامه ای وال بر تمکینش به همسرش ارسال نماید و اگر منزلی تهیه نکند زوجه میتواند حداقل نفقه اش را مطالبه نماید.