آیا با اقدام به طلاق توافقی تمام پرونده ها بسته میشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۴ #07086658

سلام خسته نباشید
بعد کلی دادگاه و کلی پرونده با خانمم به این نتیجه رسیدیم که طلاق توافقی بگیریم
چون اصلا خانواده قابل اعتمادی نیستن من به عنوان زوج به چه نکاتی باید دقت کنم و از کجا باید شروع کنم؟
ایا با اقدام به طلاق توافقی تمام پرونده ها بسته میشه یا نه مثلا من کارمند هستم و از حقوقم مهریه اش کم می شده جلوی این پرونده رو از اداره ثبت من باید بگیرم یا خودش
خونه رو هم تو دادگاه توقیف کرده یه پرونده داره
چند تا زمینم همین طور ایا این پرونده ها خود به خود بسته میشه ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، بایستی بدوا از ایشان در خصوص تمام پرونده ها از طریق دفترخانه یا دادگاه رضایت گرفته شود، سپس این موارد در صورتجلسه طلاق توافقی قید شود و بعد اقدام به طلاق نمایید.

پرونده ها تا زمانیکه رضایت داده نشه مفتوح باقی می‌ماند

با درود
اگر سایر پرونده ها تعیین تکلیف نشود مفتوح خواهد بود، می‌توانید در ضمن طلاق توافقی در توافق خویش تمام منازعات را به صلح و رضایت خاتمه دهید و همگی را تعیین تکلیف نمایید. که قاعدتا در رای نیز ذکر می‌گردد.

رضایت محضری از همسرتان بابت پرونده ها اخذ کنید

درود
زوجه باید دادخواست های خود را استرداد کند یا رضایت دهد

بعد از طلاق توافقی و بخشیدن مهریه از دادگاه برای رفع توقیف و حقوقتان نامه بگیرید.

سلام . قبل از اقدام به طلاق توافقی تمام پرونده های مفتوحه را مختومه کنید