فاصله ما تا این ملک ۲۰ متر است مشمول سایه اندازی می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۸ #07083409

با سلام ملکی است سه بر که ۱۵ طبقه روی همکف است و این ملک روبروی ملک ما هاست

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با وکیل و کارشناس معتبر شهرداری مذاکره و مشورت نموده و در این خصوص در صورت شرایط دار بودن شکایت نمایید

سلام
بهتر است با کارشناس متخصص در حوزه شهرسازی مشورت نمایید

با سلام
برای بررسی و رفع این مشکل بهتر است از طریق کارشناس رسمی دادگستری کمک بگیرید و در صورت داشتن مشکل برای شما ، با استناد به نظر کارشناسی آن را تامین دلیل نموده و از طریق دادگاه اقامه دعوی نمایید .

با کارشناس متخصص در حوزه ساختمان سازی و شهر داری هماهنگ شوید

سلام
بیگی به ضوابط شهر سازی محل دارد و باید ضوابط مذکور را که نظام مهندسی و نیز مسکن و شهرسازی و نیز شهرداری در اختیار دارند اخذ و بررسی نمایید و با یکنفر مهندس شهرساز مشورت کنید