با شکایت کردن میتونم خونه و وسایل رو پس بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۳ #07027785

سلام
من و خانمم برج ۱۲ تصادف کردیم با موتور بنده با گذشت ۶ ماه که ۴۰ روز خانمم در کما بود الان هوشیاره ولی قادر به حرکت و صحبت نیست و خانه ای که در ان ساکن بودیم به نام خانمم بود که پدر خانمم ۱ ماه پیش کلید خانه را با حیله و کلک از من گرفت و الان خانه رو داده اجاره و تمام وسایل منزل و وسایل شخصی منو بدون اطلاع من برده خونه خودش که خانمم هم اونجا رو تخت افتاده داخل وسایل یه تلوزیون امانت مردم هست که حالا پدر خانمم پس نمیده و اجازه ملاقات خانمم رو به من نمیده

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالکیتی نسبت به ملک ندارید ولی اگر اثاثیه دارید وفاکتوری هم دارید میتوانید ادعا کنید وآنها راتحویل بگیرید

با سلام
منزل مورد نظر بنام همسرتان بوده و نمیتوانید برای مطالبه ان اقدامی نمایید
اثاث منزل اگر جهازیه زوجه بوده باز نمیتوانید جهت استرداد ان اقدام نمایید
اما برای استرداد لوازم شخصی یا هر موردی که برای شما و دارای فاکتور باشد میتوانید علیه پدر خانمتان اقدام نمایید .

با سلام
با توجه به این که فرمودید منزل به نام همسرتان بوده بنابراین شما ذینفع نیستید که بخواهید ادعایی یا دادخواستی مطرح نمایید برای بازپس گیری منزل.
درخصوص وسایل نیز اگر سند و مدرک و فاکتور یا هر چیز دیگری دال بر مالکیت بر وسایل دارید، می توانید دادخواست استرداد لوازم و وسایل را به طرفیت ایشان(پدرخانم تان) بدهید... البته در صورتی که بتوانید اثبات کنید که ایشان برداشته اند.