آیا ولی دم بعد از وکالت دادن اختیاری از خود دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۴ #07009294

سلام، در پرونده قتل با وکالت دادن ولی دم به دیگری یا به وکیل آیا باز هم لازم است ولی دم وکالت داده برای قصاص خودش حاضر باشد و یا چیزی را امضا کند؟ یا اینکه با وکالت دادن دیگه اختیاری از خود نداره؟ شاید اول قصاص خواسته باشه ولی بعدا دیه

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در پرونده های قتل بااعطای وکالت اختیارات موکل ساقط نمیشود

با سلام
بوسیله وکالت اختیارات موکل ساقط نمیشود

با اعطای وکالت اختیارات موکل ساقط نمی گردد.

خیر با وکالت به وکیل حق موکل ساقط نخواهد شد لذا خود موکل نیز می تواند موضوع وکالت را انجام دهد

در حدود اختیارات تفویضی وکیل عمل کند
اگر نظرت اخذ دیه است کتبا به وکیل خود و یا دادکاه اطلاع بده

درود
با وکالت اختیارات موکل ساقط نمی شود.

درپرونده های قتل مخصوصا، حتی درصورت اعطای وکالت ، حق ولی دم در تمامی موارد محفوظ میباشد وساقط نمیگردد و نظر ایشان ارجحیت دارد .