آیا می توان این اثاثیه را که بعنوان هبه و با هدف ادامه زندگی مشترک در اختیارشان قرار داده ام باز پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #06932563

با سلام و احترام.پسری دارم ازدواج کرده و اکنون اختلاف داشته و در حال طلاق هستند.زوجه در زمان تشکیل زندگی مشترک فاقد لیست جهیزیه بوده و بعد از عروسی و رفتن به منزل مشترک اینجانب(پدر زوج)مقدار بیش چهل میلیون تومان اثاثیه اقلام درشت را خریداری نمودم و طبق لیست معینی در ۱۶ردیف بهمراه مقداری طلا از طرف زوجه مشابه جهیزیه به خانه شان برده و برگه را از زوجه و پدر زوجه و چند شاهد امضا گرفتم که در برگه رسید اثاثیه نیز قید کردم که :اقلام زیر بشرح سیاهه زیر از ردیف ۱ تا ۱۶ بعنوان جهیزیه خانم... تا سقف ۲۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده و در نهایت سلامت و بدون هرگونه عیب و نقصی به زوجه... سپرده و عینا تحویل گردید .حال آیا می توان این اثاثیه را که بعنوان هبه و با هدف ادامه زندگی مشترک در اختیارشان قرار داده ام (فاکتور خرید بنامم موجود است و اینک بابت خرید آنها از حقوقم قسط پرداخت میکنم) باز پس بگیرم و نهایتا تا سقف ۲۵ تومان با نظر کارشناس رسمی در اختیار زوجه بگذارم/ طلاها چجوری می توانم پس بگیرم؟ در قراداد شرط شده که ردیف ۲ که مربوط به طلا است نیز باید در مبلغ ۲۵ تومان جهیزیه محاسبه شود ممنون.تلفن تماس:___________

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رجوع از هبه ممکن است، حتی اگر به موجب سند رسمی (در دفترخانه اسناد رسمی) واقع شده باشد، مگر اینکه بخشش صورت بگیرد، که در این صورت، قابل رجوع نخواهد بود.