مدارک موجود من برای تصاحب زمین کافی است یا راهکار دیگری پیشنهاد میکنید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۳ #06915406

اگر برای زمینی که میدانم در اطراف روست است اما چیزی در آن کاشت نشده و بی مالک است درخت کاری کنم و پس از اجرای کار نقش برداری آن برای زمین قولنامه ای هم دست و پا کنم با توجه به اینکه روستائیان منتظر این هستند که اگر کسی چنین اقدامی کرد سریعا بدون هیچ مدرکی جلو بیایند و خود را صاحب ملک معرفی کنند مدارک موجود من برای تصاحب زمین کافی است یا راهکارهای دیگری پیشنهاد میکنید.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص اقدام شما که از اساس باطل است اقدامی متصور نیست برای این که اولا طبق قانون زمین شهری احیا اراضی موات قابل احیا و تملک نیست و در صورت اقدام مرتکب جرم می شوید ثانیا در فرض اینکه زمین موات نیست و اصلا دایر باشد اقدام شما در خصوص تهیه قولنامه صوری باطل و در صورت اقدامات دیگر عواقب سنگینی برای شما در پی خواهد داشت.

هرچند که احیاء اراضی موات یکی از وسائل و لوازم احراز و استقرار مالکیت محسوب می شود ولی از تاریخ ۱۳۵۸/۴/۵ این امر ممنوع اعلام گردیده است .
مطابق ‌تصریح ماده ۳ قانون زمین شهری :
اراضی موات شهری زمینهایی است که سابقه عمران و احیاء نداشته باشد . ‌زمینهای مواتی که علیرغم مقررات قانون لغو مالکیت اراضی موات شهری بدون مجوز قانونی از تاریخ ۱۳۵۸.۴.۵ به بعد احیاء شده باشد همچنان در‌ اختیار دولت می‌باشد .

درود
به موجب ماده ۵ قانون زمین شهری مصوب ۱۳۶۶ و اصل ۴۵ قانون اساسی، دیگر احیاء اراضی موات موجب تملک نمیشود و زمین های موات در اختیار حکومت جمهوری اسلامی است.
پس شما نمیتوانید با درخت کاری حیازت مباحات کرده سپس به قول خودتان یک قولنامه صوری تهیه کنید و در مقابل دیگر ساکنان روستا به ان استناد کنید
موفق باشید

سلام
لطفا منظورتان از دست و پا کردن قولنامه را صریح و روشن بفرمایید تا بتوانم راهنمایی دقیق تر ارائه نمایم.

تصرف عدوانی املاک جرم محسوب میشود