بعد از چند سال دوباره رفته دادخواست مطالبه وجه چک کرده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۲ #06913294

سلام وکلای محترم .
من یک چک داده بودم بابت تضمین سفید امضا و طرف رفت ان را به یکی دیگه شخص سوم داد او هم رفت مبلغ زد و برگشت و مراحل قانونی دادگاه او را واجد شرایط مبلغ ندانست و حکم قطعی تجدیدنظر هم گرفتم حالا بعد از چند سال دوباره رفته دادخواست مطالبه وجه چک کرده اینبار از من صاحب چک و شخص دوم که من چک دادم بهش میشه راهنمایی کنید چی میشه چکار کنم ممنون

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، به استناد رای قبلی و پرونده ، نسبت به طرح دفاعیه مناسب و درخواست از قاضی برای استعلام محتویات پرونده اقدام کنید

در صورت صدور رای قطعی موضوع از اعتبار امر مختومه برخوردار بوده لذا طرح موضوع دعوای از این بابت رد خواهد شد

سلام
اگر حکم قطعی قبلا به نفع شما صادر شده، موضوع مشمول قضیه محکوم بها یا به عبارت دیگر مختومه شده و قابل رسیدگی مجدد نیست. این مطلب را به مرجع رسیدگی کننده با ذکر شماره پرونده و ارائه تصویر حکم قبلی گوشزد نمایید.