خانه ی شوهر را جزء مستثنیات دین است به مزایده گذاشته اند تا همسر اول بی نصیب نماند؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۹ #06897918

با سلام
همسر دوم درخواست مطالبه مهریه نموده است و قاضی چون بابت مهریه همسر اول که از شهر دیگری اقدام شده و سفارش شده است عنوان کرده همسر دوم هیچ حق و حقوقی نداره تا مهریه همسر اول به طور کامل تسویه گردد.اعسار شوهر پذیرفته شده و همسر اول سکه کامل دریافت می کند و تمامی مزایای حقوق کارمندی شوهر نیز به حساب ایشان واریز می گردد پاداش، عیدی هزینه درمان سایر افراد خانواده قاضی عنوان می‌کنند که یک قاضی مستقل هستن و خانه ی شوهر را که یک آپارتمان به مبلغ کارشناسی شده ۸۵۰ میلیون می‌باشد و جزء مستثنیات دین است نیز به مزایده گذاشته اند تا همسر اول بی نصیب نماند واقعا بقیه افراد خانواده هیچ حق و حقوقی ندارند و حقشان آوارگی در این اوضاع و شرایط بد اقتصادی می باشد
چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اولا مسکنی که متعارف است قابل توقیف نیست.ثانیا تقدم با همسر اول است.

می توانید به رای صادره در این خصوص اعتراض کنید به نظر نمی رسد رای قاضی صحیح نباشد

درود
همسر اول به علت اقدام زودتر حق تقدم دارند.

دراین جا قاعده تقدم وتاخررعایت می شودوهمسری که بدوا به اجرا گذاشته مقدم است وتا استهلاک همسردوم باید منتظربماند

رای صادر شده فقط حق اعتراض دارید ولی باتوضیحی که دادید همسر اول قبل از شما مهریشو به اجرا گذاشته است و

با درود درصورتی که خانه مسکونی درحد متعارف باشد قابل توقیف نیست و چنانچه توقیف گردد میتوانید اعتراض کنید که جزو مستثنیات بوده ورفع توقیف کنید
وتوقیف سایر اموال ویا جزو مستثنیات دین نبودن خانه هرکس که مقدم درتوقیف باشد صحیح است

تکمیلی: چنانچه منزل در حد شان زوج و نیز تنها محل سکونت ایشان است، جزو مستثنیات دین بوده و رای صادره قابل اعتراض خواهد بود.