اگر رای دادگاه درمورد تعدیل اقساط مهریه غیرمنطقی باشد میتوانم دوباره دادخواست تعدیل در اقساط مهریه بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۵ #06844659

اسلام بنده سال ۹۶ همسرم را طلاق توافقی داده ام و تعداد ۲۰ سکه کامل بهار آزادی و ۵ میلیون پول نقد و بم رور ۹ سکه کامل بهار آزادی داده ام و چون حق رجوع به مهریه را در دادگاه اسقاط نکرده بودم همسرم دوباره به مهریه رجوع کرده و یک چهارم از حقوم را کسر میکند. حال سوال دارم که با توجه به اینکه قبلا هر ۴ ماه یک سکه بهار آزادی پرداخت می کردم و اکنون که سکه قیمتش سرسام آور شده است و دادخواست تعدیل در اقساط مهریه داده ام و تمکن مالی ندارم و حقوق کارمندی به میزان ۳ میلیون تومان دارم و هیچ اموالی ندارم رای دادگاه درمورد تعدیل چگونه خواهد بود؟ اگر رای دادگاه درمورد تعدیل اقساط مهریه غیرمنطقی باشد میتوانم دوباره دادخواست تعدیل در اقساط مهریه بدهم؟ آیا این مهریه ای که از من می گیرد با توجه به اینکه در رای طلاق توافقی بذل کرده است میتواند بگیرد؟ یعنی قانونی است؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید مجدد دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید
در صورت بذل و عدم اسقاط حق رجوع امکان رجوع تا پایان عده وجود دارد که شما نیز می توانید از طلاق رجوع کنید.

سلام
با توجه به نرخ سکه قطعا با تعدیل موافقت خواهد شد و هر زمان بخواهید میتوانید دادخواست تعدیل مطرح کنید و محدودیت ندارد

با سلام
شما میتوانید در صورتی که با در خواست تعدیل شما موافقت نشود یا اینکه موافقت شود و اقساط مهریه باز بالا باشد بعد از گذشت چند ماه دوباره دادخواست تعدیل به دادگاه ارایه نمایید

قطعا تقاضای تعدیل پذیرفته میشود و در حال حاضر معمولا دادگاهها برای هر ۱۰ تا ۱۲ ماه یک سکه را تعیین میکنند . همچنین درخواست تعدیل اقساط محدودیتی نداشته و به کرات قابل طرح است .