یک منشی استخدام کردم؛ چه مدارکی باید ازش بگیرم نگه دارم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۳ #06799343

یک منشی استخدام کردم تو شرکت تنهاست چه چیزی باید برای اطمینان خاطر ازش نگه دارم مثل سفته چک کارت ملی یا ...؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک تضمین بگیرید. قرارداد هم تنظیم کنید، اگر موارد محرمانه هم دارید باید درقرارداد قید شود و تضمینات قراردادی هم لحاظ شود، بسته به نوع و ماهیت کار هم دارد.

تنظیم قرارداد
اخذ رونوشت کارت ملی و رؤیت اصل آن
اخذ سفته و ضامن

گرفتن چک یا سفته که ذکر ضمانت انجام کار در آن قید شده باشد بلامانع است ولی اگر چک یا سفته سفید و بدون ذکر ضمانت حسن انجام کار باشد میتواند موجب گرفتاری برای خودتان بشود. بنابراین بهتر است با استخدام فردی مطمئن و قراردادی متقن نسبت به استخدام اقدام فرمائید.
موفق باشید

درود. ابتدا بایستی قراردادی فی مابین شما موجود باشد تا هر گونه تضمین یا ضمانتی که اخذ میکنید بر اساس قرارداد و مستند به قرارداد تان باشد.

با سلام و احترام
ابتدا قراردادی بین طرفین تنظیم کنید
میتوانید چک یا سفته بگیرید

سلام موضوع بستگی به شرایط کاری شما داشته و توافقی است بهتر است مبادرت به اخذ چک نمایید که سهل الوصول تر است

سلام
ابتدا اقدام به تنظیم قرارداد متقن نمایید چنانچه شرایط کاری که محول شده مالی میباشد میتوانید اقدام به دریافت سفته نمایید