آیا قاضی مصلحت فرزندان که دختر ۴ و ۸ ساله هستن مد نظر قرار میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۸ #06771497

سلام ببخشید قاضی در خصوص حضانت بعد از چند جلسه حکم صادر میکند مادر درخواست حضانت دو فرزند را داده و دفاعیات خود را انجام داده است آیا قاضی مصلحت فرزندان که دختر ۴ و ۸ ساله هستن مد نظر قرار میدهد پدر اعتیاد داره و قاضی به روانپزشک ارجاع داده و هنوز جواب پزشکی قانونی نیامده و زوجه هم دو پرونده ضرب و جرح دارد که زوج در آن محکوم شده است اجرکم عندالله. مانا باشید. ما در مسکن مستقل و کارمند بوده و توانایی اداره مالی زندگی را داراست. و تمام هم و غم مصلحت و آینده فرزندانش است.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مصلحت فرزندان و موجبات عدم صلاحیت پدر بررسی خواهد شد.

سلام
وقت بخیر
سلام وقت بخیر بر اساس ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی و قانون حمایت خانواده، اعتیاد و جنون از مواردی هستند که حضانت را سلب می نمایند. علاوه بر این، بر اساس ماده ۴۵ قانون حمایت خانواده، رعایت غبطه و مصلحت کودکان و نوجوانان در کلیه تصمیمات دادگاهها و مقامات اجرائی الزامی است.

با سلام
بله دادگاه در مورد همه امور مربط به حضانت مکلف به رعایت مصلحت طفل میباشد.

سلام با توجه به سئوال شما مطمئنا حضانت بچه ها بشما داده میشه

با سلام بله قطعا در حضانت مصلحت در نظر گرفته میشه به خصوص این که شما فرمودین که پدر اعتیاد داره و به لحاظ روحی و روانی دچار مشکل هستند و پزشکی قانونی ارجاع شدند