آیا قبل از صدور رای میتواند به خانه بیاید و یا باید منتظر رای دادگاه شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۹ #06767448

سلام
همسرم منزل را ترک کرد. اظهار نامه و بعد دادخواست الزام به تمکین دادم. در جلسه دادگاه حاضر نشد. وکلای این سایت فرمودند که رای به نفع من صادر میشود. ولی هنوز رایی صادر نشده.
سوال اول : آیا قبل از صدور رای میتواند به خانه بیاید و یا باید منتظر رای دادگاه شود و از طریق دادگاه و با نظارت مامور به خانه برگردد؟ سوال دوم : اگر قبل از رای دادگاه بیاد و من یک هفته در منزل نباشم و تنها باشد از لحاظ قانونی برای بنده مشکلی بوجود میاید؟
لطفا به دو سوال بنده پاسخ دهید.
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همین به منزل برگردد و توسط مامور صورت جلسه شود تمکین را انجام داده است و دعوای شما رد خواهد شد

سلام
۱-قبل از صدور رای میتواند به خانه برگردد
۲-مشکلی بوجود نمی اید و همه تلاش شما از اظهار نامه و بعد دادخواست امدن همسرتان به محل سکونت شما جهت زندگی بوده است

همسر شما هرلحظه که بخواهد می تواند بیاید وتمکین کند . وقتی کلید داشته باشد واردمنزل میشود .

سلام دوست گرامی
تمکین امری معنوی است و ربطی ندارد که حتما با مامور بیاید یا صورتجلسه شود همین که وارد زندگی شما شود تمکین محسوب می شود

میتواند قبل از صدور رای تمکین کند
مشکلی ندارد که شما نباشید همینکه خواسته شما زندگی کردن زوجه در محل سکونت شماست خود نشان دهنده تمکین زن است