آیا من میتوانم در طبقه چهارم که مالک به تازگی مازاد بر پروانه ساخته است، ادعای داشتن سهم نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۹ #06761569

سلام
آپارتمانی خریدم، ۱۰ سال پیش که پروانه اش برای ۳ طبقه بود، متاسفانه مالک طبقه چهارم را مازاد بر پروانه ساخته است.
آیا من می توانم ادعا کنم در طبقه چهارم سهم دارم؟
میزان سهم من چقدر است؟
آیا باید برای گرفتن سهمم از طبقه چهارم حق سازنده رو هم پرداخت کنم؟
چون پشت بام بوده الان شده واحد آپارتمان.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نسبت به آپارتمان ساخته شده حقی ندارید
نهایت الامر اگر این ساخت برای شما ضرر هایی به وجود آورده است می توانید مطالبه خسارت کنید

سلام
خیر شما هیچ حقی ندارید، مالک باید جرایم شهرداری را پرداخت نماید و شما مانند سابق از پشت بام که جزو مشاعات است میتوانید استفاده کنید.