نحوه پیگیری سرقت داده و دسترسی غیر مجاز

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۳ #06746981

درود.
مدیر مستقیم بنده در نبود اینجانب با همکاری مسئول واحد IT اقدام به Reset کردن پسورد رایانه مورد استفاده بنده کردن و با ورود به اکانت‌های شبکه‌ی اجتماعی، اقدام به جمع آوری اطلاعات خصوصی کردن و به بنده پیشنهاد استعفا دادن. مدارک کمی از این تعرض در اختیار بنده هست که میتونم اثبات کنم. آیا عملشون جرم محسوب میشه و چطور میتونم اقدام کنم؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام عمل فوق جرم است و قابل پیگرد می باشد

باسلام بله این عمل آنهاجرم است ومیبایست شکایت کیفری مطرح کنیدودلایل خودراپیوست کنید

عمل مذکور جرم می باشد و تحت عنوان جعل اینترنتی قابل شکایت می باشد.
پلیس فتا با بررسی اطلاعات اشخاص انجام دهنده را به دادگاه ارایه میدهد.

با سلام
۱- این عمل جرم و قابل مجازات است
۲- حتما جهت حفظ ادله باید تقاضای تامین دلیل نمایید.

سلام و احترام

بلاشک این عمل جرم است و شما میتوانید از طریق قانونی پیگیری نمایید انشا الله.

موفق باشید

با درود ، بلی عمل همکاران شما جرم محسوب می شود. و میتوانید باستناد دلایل و مدارک مستند قانونی بر علیه نامبردگان از دفتر خدمات قضایی به دادسرای محل وقوع جرم شکایت کیفری مطرح کنید.
ولی بلحاظ تخصصی بودن موضوع بهتر است توسط متخصص حقوقی تنظیم نمایید و ارسال کنید

باسلام
با ارائه مدارک و دلایل کافی دال بر اثبات ادعای خود می‌توانید از ایشان شکایت نمایید.