امکانش هست تحت عنوان مشارکت شخصی بیاد و تو مغازه من کار کنه و به طور غیر مستقیم اجاره بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۳ #06650152

من مالک سرقفلی یک مغازه هستم و طبق قانون نمیتونم به شخصی اجاره بدم چون مالک اصلی تامین دلیل میکنه و شکایت میکنه و ممکنه دادگاه مغازمو بگیره آیا قراردادی هست که تحت عنوان مشارکت شخصی بیاد و تو مغازه من کار کنه و به طور غیر مستقیم اجاره بدم و از طرف دیگه برام دردسر نشه و در انتها اون شخص رو بتونم بعد اتمام قرار داد بلند کنم و نتونه ادعایی بکنه و دردسر درست کنه؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بستگی به اجاره نامه ای دارد که فیمابین شما و موجر منعقد شده است.

باسلام
درصورتیکه از شراکت منع نشده اید بله میتوانید قرارداد شراکت منعقد کنید بستگی به قرارداد منعقده بین شما و مالک دارد.

پیشنهاد می شود کار غیر قانونی نکنید چون در صورت اختلاف با شریک جدید در هر صورت مالک موضوع را مطلع شود می تواند علیه شما اقامه دعوا کند

با سلام و ادب
باید قراردادی تنظیم گردد که به خواسته های طرفین اشاره کند.البته به محتوای قرارداد شما با مالک اصلی بستگی دارد.

این موضوع بسیار بسیار تخصصی است بهتره ......

بستگی به قرارداد فی مابین دارد و این امر بسیار تخصصی است بهتر است با وکیل دادگستری مشورت نمایید

درود بر شما، این امر بستگی به نوع و چگونگی قرارداد منعقده بین شما و مالک اصلی دارد.