چگونه میتوانیم اعتراض نماییم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۲ #06595746

سلام ، بساز بفروشی در ساختمان ۵ واحدی به هرکس فروخت گفت۲ ماهه دیگر سند حاضر است! اکنون بعلت تصرف عدوانی با او درگیر شدیم و فهمیدیم بخاطر مشکلات اساسی با شهرداری هنوز قادر نیست پایانکار بگیرد در هر دو ‌مورد شکایت کردیم ( خوانده در شعبه نفوذ دارد) قاضی در پرونده تصرف عدوانی گفت لازم نیست حرف بزنید همه چیز در پرونده هست !
همان شعبه پرونده الزام به تنظیم سند مطرح بود خوانده در حالیکه همان شعبه پرونده تصرف عدوانی رسبدگی و محرز بود هنوز پایانکار نگرفته مدعی شد سند حاضر است بیاین محضر!!
شکواییه با اسناد مثبت توسط وکیل تنظیم و شفاف بود ولی قاضی خواهرم را از جلسه بیرون و پدرم که مریض پیر و جانباز است را فریب میدهد می گوید چون دیر شکایت کردی از زمان تعهد به تنظیم سند ، خسارت تعلق نمیگیرد! پدر می گوید خوب از زمانیکه اظهارنامه دادم و درمحضر حاضر نشد و دادخواست دادم ،
قاضی میگوید نه آن هم که سیر مراحل بوده و از الان به شما تعلق میگیرد!
پدر می گوید خوب »» از هر وقت قانون می گوید «« دستور بدهید تا الزامی برای پیگیری سازنده باشد ؛ ولی قاضی در صورتجلسه مینویسد خواهان توافق کرد برود محضر اگر سند حاضر نبود از امروز خسارت محاسبه شود!!!
اجازه نمیدهد خواهرم متن صورتجلسه را ببیند و می گوید بعد از صدور حکم پدر بیایید درخواست کند ببینید!!
۱) به این کار زشت وناجوانمردانه چگونه میتوانیم اعتراض و اقدام کنیم فرجام خواهی ، واخواهی اعاده دادرسی یا باشد در تجدیدنظر؟
۲) اگر کلا صورتجلسه سازش تنظیم کرده باشد چه کار کنیم وقتی چیزی که گفته و نوشته منافات داشته و پدرم را فریب داده است برخلاف دادخواست و مدارک مستند!!؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به حکم صادره در مهلت مقرر اعتراض کنید

با درود
اگر فرصت اعتراض باقی است به رای معترض شوید، اگر تخصص دارید که هیچ، وگرنه مستندات را به یک وکیل دادگستری ارائه نمائید و از ایشان مددجویید.

اگر رای صادر شده و قطعیت نیافته اعتراض کنید

درود
اگر حکم صادر شده و قابل اعتراض است اعتراض کنید لیکن توصیه می شود با وکیل خود مشورت کنید.

با سلام
دوست گرامی ، برای اظهار نظر دقیق و مناسب در مورد مشکل و سوال مطروحه شما ، بایستی پرونده شما مطالعه گردد تا با بررسی دقیق و هوشمندانه جهت رفع این مشکل اقدام نمود
لذا پیشنهاد میکنم با وکیل خبره در این زمینه بصورت حضوری مشاوره و مدارک و اسناد خود را ارایه نمایید