میتوانم در مشاعات یک قسمتی که اصلا مزاحمتی نداره در نمای ساختمان برای واحد خودم انباری بسازم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۵ #06585039

سلام
ساختمانی ۱۰ واحدی ساکن هستیم بنده مالک یکی از واحد ها هستم در قسمت مشاعات پارکینگ که این مشاعات برای ۷ واحدی هست که انباری ندارن هست یعنی اون ۳ واحد انباری سندی دارن و البته این ۳ واحد اعتراضی هم ندارن برای ساخت انباری دیگر واحدها از این ۷ واحد چند نفرشان مخالف ساخت انباری هستن سنگ اندازی میکنن سوالم اینه بنده میتوانم در مشاعات یک قسمتی که اصلا مزاحمتی نداره در نمای ساختمان هیچ امتیاز منفی نداره برای واحد خودم انباری بسازم البته انباری سندی که احتمالا باید جریمه پایان کار هم به شهرداری پرداخت کنم تا انباری سندی بشه یا هیچ راهی نداره فقط باید تمام اعضا موافقت کنن تا بتونم بسازم؟

چون واقعا این حرف به نظر بنده زور هست که وقتی قرار انباری در قسمتی که اصلا مزاحمتی برای کسی نداره ساخته بشه بعد اونایی که مخالفن نزارن انباری بسازم

و سوال دوم اینکه اون افرادی که مخالفت میکنن ماشینشان را در قسمت مشاعات پارک کردن چطور اونا میتونن ماشین داخل بیارن ولی بنده نمیتوانم انباری بسازم
ایا میشه از دستشان به خاطر پارک ماشین در مشاعات شکایت کرد؟
لازم به توضیح است که این افراد پارکینک دارن ولی چون پارکینگشان رفت و‌ امد راحتی ندارد میان در مشاعات پارک میکنن که راحت باشن و به همین خاطر مخالف ساخت انباری هستن این برای بنده قابل پذیرش نیست حرفه زور توهین هست
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر می بایست رضایت سایرین را اخذ کنید

هرگونه تصرف مادی درملک مشاع اذن سایرشرکا رامی طلبد

با سلام..
متاسفانه نمی توتنید بدون رضایت سایر مالکین مشاع، در اینخصوص اقدامی بنمائید. چرا که طبق قانون، هر گونه اقدامی از طرف یکی از مالکین مشاع در ملک مشاعی، منوط به رضایت سایر شرکا و مالکین مشاعی دارد..
در خصوص پارک خودروها در مشاعات بدون رضایت سایرین، مالکین حق اعتراض دارند..
موفق باشید..

با سلام
به طور کلی هرگونه استفاده از مشاعات اعم از ساخت انباری یا پارک خودرو نیاز به توافق کلیه مالکین دارد.

تصرفات در مشاعات صرفنظراز مصوبه مجمع مالین از نظر شهرداری امکان نداره
بقیه نیز حق ندارند از مشاعات بعنوان پارکینگ استفاده نمایند
طی درخواستی تشگیل جلسه بدین موارد اونجان به تصویب اکثریت مالکین برسه
درصورت لوزم با ارسال اظهارنامه سپس دادخواست از متصرفین مشاعات شکایت کنید

تصرف در مشاعات با اجازه شرکا امکان پذیر است

درود
ساخت انباری در مشاعات نیار به اجازه سایر شرکا شما دارد و پارک در مشاعات نیز اجازه مالکین مشاع را می خواهد.