آیا اگه اذیتم کردن؛ میتونم جریمه تاخیر رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۱ #06571045

سلام
خسته نباشین.
بنده زمینی خریدم و دو روز تا موعد دفترخانه برای سند زدن مالک محترم فوت شده. الان تا انحصار وراثت کنن حدود دو ماه شده. در قول نامه به ازای هر روز تاخیر صد هزار تومن نوشته بودیم. آیا اگه اذیتم کردن(یعنی درب اهنی بگفته مرحوم برای منه ولی ورثه میگن درب برای ماست) میتونم این جریمه تاخیر که ۶ ملیون میشه رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که وراث همکاری نکنند صرفا علیه وراث می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک را مطرح نمایید

با سلام..
در اینخصوص صرفا می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد و تنظیم سند رسمی بطرفیت وراث مطرح نمایید.
و عنداللزوم می توانید مهلتی به ورثه بدهید تا گواهی انحصار وراثت خود را از شورای حل اختلاف اخذ نمایند..
در صورتیکه بعد از صدور گواهی انحصار وراثت، همکاری ننمودند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به انضمام خسارت تاخیر تادیه وارده بلحاظ تاخیر در انجام تعهد انجام و ایفای تعهد علیه وراث وراث مطرح نمایید..
موفق باشید..

بله اگر با شما همکاری نکردن. می توانید خسارت تاخیر بگیرید

سلام .
اصولا برای انحصار وراثت زمان نیاز است .اگر بعد از آن درصورت عدم همکاری ورثه قابل مطالبه است .

جریمه تاخیر از تاریخ فوت محاسبه نمیشود، اگر هم محاسبه شود از تاریخ انحصار وراثت و پس از اعلام شما به وراث برای تنظیم سند و امتناع آنها محاسبه میشود

درود بر شما، در این مساله به دلیل فوت مالک و زمان‌بر بودن انجام امور حصر وراثت، نمی‌توانید از ایشان تاخیر تادیه مطالبه نمایید، لکن می‌شود به طرفیت ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح نمایید.

سلام .خیر صرفا میتوانید علیه ورثه الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید