احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶,۸۸۱ #06565195

شعبه صادر کننده:
شعبه ششم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 21 (ارشاد) تهران
تاریخ صدور:
موضوع ابلاغیه:
ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 30 روز از تاریخ 1398/01/20 علت حضور :دفاع از اتهام انتسابی
متن ابلاغیه:
بسمه تعالی
«آگهی احضار متهم مجهول المکان»
در اجرای ماده های 174 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری به فرزند که مجهول المکان بوده و حسب مندرجات پرونده کلاسه ---------/د6 این شعبه به اتهام فراهم نمودن موجبات فساد تحت تعقیب می باشد، ابلاغ می شود که ظرف یک ماه از تاریخ نشر آگهی جهت دفاع از خود در برابر اتهام مذکور در شعبه ششم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 21 تهران واقع در خیابان شهید بهشتی خیابان احمد قصیر جنب بیمارستان آسیا حضور به هم رساند. در صورت عدم حضور، جلب خواهد شد.
شعبه ششم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 21 (ارشاد) تهران

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هر گاه متهم در آدرس اعلامی از طرف شاکی شناسایی نشود و جلب او نیز میسر نگردد ، از طریق نشر در آگهی محلی دعوت می شود . سپس به صورت غیابی اتخاذ تصمیم می شود .