حقوق مستمری مادربزرگ پس از او به این پسر تعلق می گیرد یا خیر ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #06557807

سلام و عرض ادب. هجده سال پیش برادر و خواهر بنده در یک تصادف فوت شدند و از آنها دو فرزند پسر باقی ماند که هر دو با توجه به وابستگی که به مادربزرگ مادری خود داشتند نزد ایشان ماندند و تا کنون نیز وظیفه نگهداری و سرپرستی آنها به عهده مادربزرگ مادری بوده و این موضوع را میدانم که قانونا پدر بنده که پدربزرگ پدری بچه هاست قیم بچه هاست یکی از بچه ها که به سن قانونی رسیده و مشکلی ندارد دیگری که از لحاظ جسمی و روحی دچار مشکل می باشد و سالهاست تحت درمان می باشد و به تنهایی قادر به گذران زندگی خود نیست و تا حالا نیز هزینه های درمان و نگهداری او بر عهده مادربزرگ مادری بوده .درحال حاضر مادر بزرگ مادری درخواست دارد که قیومیت ایشان را پدربزرگ پدری او رسما به او واگذار کند تا پس از فوت مادربزرگ حقوق مستمری که از محل بیمه همسر او دریافت می شود به نوه او منتقل شود سوال بنده این است که اگر قیومیت از سوی پدر بزرگ پدر این فرزند به مادر بزرگ مادری او انتقال داده شود حقوق مستمری مادربزرگ پس از او به این پسر تعلق می گیرد یا خیر ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ولایت قهری پدر بزرگ غیر قابل انتقال است و انچه اکنون واگذار شده است حضانت و سرپرستی و نگهداری است نه ولایت . اما در خصوص مستمری مزبور اولاد ذکور تا سن ۱۸ سال می توانند از این مستمری استفاده کنند.