چک ماشین را من باید پاس کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۶ #06466970

سلام خانم وکیل
سوالی داشتم از خدمتتان
دو سال پیش دوست من برای ماشین از شرکت سایپا ثبت نام کرد نصف پول ماشین نقد پرداخت کرد بقیه پول ماشین تعداد ۴ عدد چک ۶ ماهه باید می داد ولی چون چک نداشت من به جاش چک دادم که اون پاس کنه الان ۳ تا از چکها پاس شده یکی از چکها هنوز مانده که این دوست من این ماشین رفته به بنگاه فروخته و بنگاه پول چکها را نگه داشته که هر وقت نقد شد دوستم بره بقیه پول چکها بگیره الان این دوست من یک مدت پیش فوت کرده و کسی نیست این چک پاس کنه بچه های دوستم رفتن ماشین فروختن به بنگاه الان چک ماشین من باید پاس کنم یا بچه های دوستم باید پاس کنن تا سند ماشین ازاد بشه اونا می گن چک پاس نمی کنن الان من باید چکار کنم میشه چک پاس نکنم تا بنگاه از اون پول که در اختیار داره چک ماشین پاس کنه تا سند ماشین که فروخته بتونه ازاد کنه

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید وراث پرداخت کنند
اول بدهی های متوفی پرداخت می شود بعد ارث تعلق می گیرد

با سلام
مدیر نمایشگاه موظف و ملزم به این امر نیست و بدون رضایت فروشنده نمیتواند چنین اقدامی کند
لذا شما میتوانید طی اظهارنامه ای به وراث فروشنده آنان را در جریان امر قرار داده و پرداخت وجه چک را تقاضا نمایید و قید کنید در صورت عدم پرداخت از طریق مراجع قانونی اقامه دعوی خواهید نمود
البته اگر مدرک و دست نوشته و یا شاهدی بر این امر دارید در دادگاه ارایه نمایید