هزینه های معاینات پزشکی قانونی با کیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۷۴ #06457107

با سلام
احتراما بهمن ۱۴۰۰ جلسه رسیدگی به دادخواست الزام به تمکین عام و خاص در دادگاه تشکیل شد، زوجه به حق حبس استناد کرد و نامه‌ اعزام به پزشکی قانونی دادند با عنوان "معاینه بکارت/لواط/افضا"
خبری نشد و مراحل پرونده تغییری نداشت تا اواخر بهمن ۱۴۰۰ حضوری رفتم و قاضی گفت جواب پزشکی قانونی اومده و باکره هست. لایحه اعزام به پزشکی قانونی جهت معاینه مقعد دادم، چون فقط بکارت معاینه شده بود اوایل اسفند ۱۴۰۰ مجدد حضوری رفتم خبر بگیرم قاضی گفت جوابش اومده و نوشته مشخص نیست.(از آخرین رابطه مقعدی با زوجه ۱۰ ماه گذشته بود)
لازم به ذکر است که هیچ کدام از دو جوابیه پزشکی قانونی را به من نشان ندادند و به بنده ابلاغ هم نشده، فقط از زبان قاضی نقل قول شنیدم.
قاضی فروردین ۱۴۰۱ جلسه دوم گذاشته و گفت هرچه عکس و فیلم و مدرک داری که خصوصی با زوجه بوده ای و مسافرت رفته ای با خودت بیاور.
بنظرتون احوالات پرونده چگونه است؟ چه اعمالی به مصلحت است؟
با سپاس

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی القاعده هزاین بر عهده متقاضی است که اگر خواهان باشد در اخر میتواند از خوانده وصول نماید

هزینه ی معاینات پزشکی و کارشناسی با خواهان پرونده هست

باسلام هزینه ها که قطعا باخواهان پرونده است اما تشخیص رابطه مقعدی بعد ده ماه بنظرامکان نداشته واثبات این رابطه به نحوی دیگرباشماست.

این هزینه ها با خواهان خواهد بود

با سلام،هزینه معاینه پزشکی قانونی مسلما با خواهان است.در هر صورت با توجه به اینکه تیشان باکره هستند و از آخرین ارتباط مقعدی ده ماه گذشته و قابل اثبات نیست اگر مدرکی دال بر ایجاد ارتباط خصوصی و تمکین خاص دارید ارائه دهید تا قاضی بررسی نماید.

بنظر با توجه به شرح موضوع و جواب پزشکی قانونی زوجه می تواند از حق حبس خود استفاده نماید.هزینه با خواهان می باشد

با درود
هزینه معاینات پزشکی قانونی با خواهان است.