نحوه شکایت از طریق پلیس اینتر پل چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۷ #06442655

من نامزدم انگیسه ولی ۱۰ ماهه از هم هیچ خبری نداریم چون ایشون زندگی خودشون رو با یه خانم دیگه تشکیل دادن ‌منم یه ماهه اقدام کردم جدا بشم الان یه سری عکس تو دستشونه و مدام من و‌خونوادمو تهدید به آبروریزی میکنه و ازمون باج میخواد چیکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام -
وفق ماده ۳۱۶ قانون آیین دادرسی کیفری این گونه بیان شده است که : به اتهامات اشخاصی که در خارج از قلمرو حاکمیت جمهوری اسلامی ایران مرتکب جرم می شوند مطابق قانون ، دادگاه های ایران صلاحیت رسیدگی به آن ها را دارندچنانچه از اتباع بیگانه باشند حسب مورد ، در دادگاه تهران رسیدگی می شود

شما صرفا می توانید شکایت خود را در ایران اقدام کنید تا در صورتی که در ایران یافت شود در اینجا محاکمه خواهد شد

با درود صرفا می‌بایست شکایت خود را علیه ایشان در ایران پیگیری نمایید

سلام در حال حاضر ایران و انگلستان موافقت نامه تبادل مجرمان را ندارند لذا امکان پیگیری ندارید.

با سلام اینترپل خود صلاحیت دستگیری یا زندانی کردن کسی را ندارد و برای چنین فعالیت‌هایی باید از طریق پلیس محلی کشورها اقدام کند.

درود
شما می توانید در ایران شکایت کنید اگر زوج در ایران یافت یا به ایران مسترد شود محاکمه می شود.