میزان نفقه ماهیانه زن خانه دار، با شرایط زیر چه میزان است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴,۸۳۶ #06431677

سلام
همسرم ماهیانه سه میلیون و پانصد حداقل حقوق میگیرد یک خانه که ساکن آن هستیم و یک خانه در منطقه سعادت اباد و یک ویلا در شمال دارند ماشین دارند و مغازه ای هم در وسط شهر که شراکتی خرید کرده است.
میخواستم بدونم میزان نفقه ای که به من تعلق میگیره چقدر است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میزان نفقه با توجه به درآمد زوج توسط کارشناس مشخص و ارزیابی می شود

مبلغ مشخصی نیست بستگی به نظر کارشناس دارد .

سلام
علیرغم داراییهای مذکور در سوال، ایشان بعنوان زوجه همچنان مستحق نفقه هستند و میزان آن از طریق کارشناس رسمی تعیین میشود

سلام این میزان توسط کارشناس تعیین می شود و بستگی به شان شما و نیازهای متعارف زندگی و لحاظ هزینه های اازم برای رفع حاجات دارد .

با سلام
میزان نفقه بر اساس نظر کارشناس و بستگی به شرایط زوجه دارد و حدودا یک میلیون میشه

سلام
با توجه ب شرایط شما
میزان نفقه را کارشناس دادگستری مشخص میکند .

میزان نفقه بر حسب درآمد ماهیانه همسرتان و شان و شئونات خانوادگی شما توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود.