آیا مصاحبه مسئول دولتی می تواند سند باشد برای محکمه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #06408655

مسئولین وزارت خانه اعلام ابطال قانونی را نمودند با استعلام دریافتیم که قانون جدید تری ارائه نشده است که سبب باطل شدن قانون قبلی شود سال ۹۴ اخرین قانون روی سایت وزارت خانه بود که نوشته شده بود ایین نامه های قبلی ابطال شده اما وزارت خانه در حال حاضر قانون سال ۸۸ ابطال شده را روی سایت خود قرار داده است و در هیچ جای سایت سند جدید تر یا مدرکی دال بر قانون جدید نیست اما مصاحبه ای صورت گرفته که بیان می دارد بندی ابطال شده آیا این مصاحبه سندیت دارد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
هر آن چیز در قانون وضع و پیشبینی شده باشد قابل اجراست

اگر سئوال به صورت موضوعی مطرح می شد امکان پاسخ دقیق تری نیز وجود داشت ولی به طور کلی نسخ یا ابطال قوانین دارای تعاریف و راهکار قانونی است که در هیچ یک از آنها به مصاحبه مسئولین اشاره نشده است . باید دقیق تر بررسی نموده و سندیت مصاحبه یا استناد آن را یافته یا از عدم ابطال مطمئن شوید .

له یا علیه آن مسؤلین به سندیت می تواند داشته باشد