میخوام یه مغازه کوچک اجاره کنم و بفروشم شرایط و مدارک برای اینکه اجاره کنم و بفروشم چیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۶ #06408640

سلام من ۱۸ سال سن دارم و دارای کارت آمایش هستم کمی اجناس خریدم از بندر و میخوام یه مغازه کوچک اجاره کنم و بفروشم شرایط و مدارک برای اینکه اجاره کنم و بفروشم چیه ایا غیر مجاز هست آیا اماکن و نیروی انتظامی چیزی بهم میگن خواهشا جواب بدین ممنون میشم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر میخواهید موقتا اقدام به اجاره و فروش لوازم نمایید نیاز به هیچ مرجعی نخواهد بود
اما اگر میخواهید کلا به این صنف وارد شوید میتوانید مغازه اجاره و در صورت مراجعه مامور بازرسی اتحادیه برای اخذ پروانه ، در آن صورت اقدام به اخذ پروانه نمایید که برای شما فرصتی داده خواهد شد