آیا میتواند وکیل به نزد او برود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۶ #06370275

اگر شخصی نتواند به هر دلیلی دفتر وکیل برود برای دادن وکالت.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با توجه به تنظیم وکالتنامه الکترونیکی نیازی به حضور موکل در دفتر وکیل نمی باشد

بادرودوسلام درشرایط فعلی وکالت نامه الکترونیکی تنظیم می شود.

در حال حاضر وکالت نامه بصورت الکترونیکی تنظیم می گردد و نیازی به حضور موکل نمی باشد.

سلام وکالت نامه به صورت الکترونیک نیز انجام می پذیرد نیازی به حضور نیست.

سلام
در حال حاضر نیاز به حضور فیزیکی نمی باشد ، به صورت الکترونیکی نیز مبتوان قرارداد وکالت را امضاء کرد .موفق باشد

با درود نیاز به حضور نیست، الکترونیکی نیز مبتوان قرارداد وکالت را امضاء کرد

درود
جهت امضاء قرارداد امضاء به صورت التکرونیک است ولی به جهت اینکه وکیل باید مدارک شما را حضورا بررسی نماید این امر بستگی به توافق دوطرف دارد و حضور وکیل نزد موکل بعید و غیر متداول است .