اعسار قبول میشه یا مستثنیات دین برداشته شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۹ #06361152

سلام
بنده چند سال پیش چک مبلغ بالایی دادم به یه اشنایی برای خرید جنس و ورشکست شد و افتاد پای من کل داراییم یک خونه هستش که میشه گفت مبلغ چک هستش ولی چون چند سال گذشته میگن احتمالا ضرر و زیانشم باید بدم که خیلی سنگینه خواستم ببینم اعسار قبول میشه یا مستثنیات دین برداشته شده?
و سوال دیگه چند نفر بهم گفتن به عنوان مهریه خونه رو بزن به نام همسرت که دیگه هیچی به نامت نباشه و قاضی اعسار رو بپذیره خواستم ببینم شدنیه?
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
مطابق ماده ۲۴ قانون نحوه محکومیتهای مالی ، منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم‌علیه در حالت اعسار او باشد مستثنیات دین محسوب می شود .

با سلام مسکنی که در شان محکوم علیه در حالت اعسار او باشد مشمول مستثنیات دین است. اثبات معسر بودنتان بر عهده شماست .

سلام مطابق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی تنها ملک مسکونی در شان شما جزو مستثنیات دین است و باتوجه به توضیحات شما اعسار شما قابل پذیرش است و بصورت اقساط میتوانید پرداخت نمایید.

با درود اگر تنها یک منزل مسکونی دارید و متناسب است‌ و قیمت گزاف ندارد مستثنیات دین است، نسبت به انتقال به همسرتان تصمیم‌ با خودتان است اگر خانه جز مستثنیات شناخته نشود پس از صدور رای قطعی چک ممکن است معامله به قصد فرار از دین کیفری تلقی گردد.

سلام
اگر همین یک واحد را دارید و جز آن مسکنی ندارید مستثنیات دین است.

با سلام . درصورتیکه این خانه تنها منزل شما باشد و در آن سکونت داشته باشید جزء مستثنیات دین تلقی شده و توقیف نمی شود و شما می توانید دادخواست اعسار بدهید نیازی نیست به عنوان مهریه منتقل کنید .