درخواست فسخ قرارداد دارم، خسارت فسخ رو پرداخت کردم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۱ #06353530

سلام خسته نباشید
تابستان برج ۴ یه خونه همکف اجاره کردم بعد از ۵ ماه یعنی برج ۹ و شروع بارندگی متوجه شدم خونه هم از کف و سقف خانه رطوبت شدید داره مالک هم هیچ اطلاعی بابت نم دار بودن خونه اعلام نکرده الان درخواست فسخ قرارداد دارم بنگاه ملزم کرده خسارت فسخ قرارداد رو پرداخت کردم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
عقد اجاره ار عقود لازمی است که برای فسخ آن نیاز به دواراده ی حقوقی است مگر طبق قانون در شرایطی که عین معیوب باشد می توانید اجاره را فسخ نمایید . لذا در این حالت اگر رطوبت منزل عیب محسوب شود می توانید اجاره را فسخ نمایید.