استرداد جهیزیه رو چطور درخواست کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۱ #06292866

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم بنیاد
همسرم ضمن استرداد جهیزیه تعدادی از وسایل که متعلق به من بوده با خود برده و فقط دو قلم از وسایل فاکتور مالکیتش موجوده
خواستم بپرسم چطوری میتونم دادخواست بدم و پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فاکتورهای موجود می توانید دادخواست استرداد اموال را مطرح کنید

درود
ابتدا اظهار نامه ارسال کنید اگر مسترد نکردند به استناد فاکتور ها دادخواست استرداد لوازمتان را بدهید.

شما بابت وسایل که متعلق به شماست دادخواست استرداد اموال بدهید به انضمام فاکتور وسایل یا داشتن شهود

با دادخواست استرداد اموال و بدوا با متخصص مربوطه مشاوره انجام داده سپس اقدام کنید

با سلام می توانید با استناد به فاکتورهای مذکور دادخواست استرداد وسایل مذکور را علیه همسرتان ثبت کنید.

با درود میتوانید دادخواست استرداد اموال را تقدیم کنید‌.

باید دادخواست استرداد اموال مذکور را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید . برای اموالی که فاقد فاکتور می باشد باید استشهادیه تهیه نمایید .