امکان فسخ نکاح بعد از دو ماه بابت تعدد ازدواج‌های سابق زوجه

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۵ #06256540

پس از ازدواج متوجه شدم که بنده چهارمین شوهر زوجه هستم و شاید حتی بیشتر. زوجه ادعا داشتند که قبلا تنها یک بار ازدواج داشته‌اند. آیا می‌توانم بر این اساس دادخواست فسخ ازدواج بدهم؟ چه مستنداتی باید ارائه دهم؟ چگونه می‌توان از ثبت احوال یا مرجع صالح دیگر ازدواج‌های قبلی و پنهان گشته را استعلام کنم؟ دوماه از ازدواج گذشته است.

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله با استفاده از خیار تدلیس نکاح را فسخ نمایید
از طریق سامانه ثبت من زوجه نیز نمیتوانید تعداد ازدواج های ایشان را بیابید
مستدام باشید

با سلام
بله امکان فسخ موجود است البته چون خیار فسخ فوری است و از طرف دیگر رویه بر حفظ خانواده است شما حتما باید با وکیل دفاعیه خوبی داشته باشید تا بتوانید این نکاح را فسخ نمایید باز هم بنده تاکید بر استفاده از وکیل یا لااقل استفاده از لایحه وکیل.

بله ، دادخواست فسخ نکاح بر اساس خیار تدلیس مطرح کنید.

با سلام
بله طرح دادخواست فسخ نکاح مستند به خیار تدلیس امکان پذیر است و بایستی استعلام از ثبت احوال راجع به سوابق ازدواج زوجه را درخواست نمایید. با این حال احتمال نتیجه گیری قابل پیش بینی نمی باشد.

درود از طریق ثبت احوال می توانید پیگیر موضوع باشید ودر صورت صحت این موضوع به استناد خیار تدلیس می توانید ازدواج را فسخ کنید

سلام وقت بخیر سوابق ازدواج های قبلی ایشان درثبت احوال وجود دارد امکان مطرح نمودن دادخواست فسخ نکاح وجوددارد اما باوجود رویه مشتت دراین خصوص نتیجه مشخص نیست

سلام در صورت اثبات وجود این صفت با توجه به مدت بله از طریق سامانه ثبت من خود زوجه یا استعلام از طریق دادگاه