شرایط گرفتن حکم تخلیه چیست و چقدر زمان می برد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۳ #06246832

با سلام
من ملک تجاری ای رو اجاره دادم نزدیک به چهار ماهه که مستاجر اجاره رو پرداخت نکرده.
میگه تخلیه می کنم ولی امروز فردا میکنه.
تو قراردادی که توی مشاور املاک بستیم فقط یک شاهد امضا کرد.
ایا میشه حکم تخلیه گرفت؟
اگه جواب مثبته چقدر طول میکشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله با توجه به انقضای مدت قرارداد میشود
از طریق شورای حل اختلاف برای دریافت تخلیه فوری اقدام نمایید .

سلام اگر در قرارداد شرط شده که در صورت عدم پرداخت اجاره می توانید تخلیه کنید امکان تقاضای حکم تخلیه وجود دارد . اگر شرط نشده تا پایان مدت قرارداد نمی توانید تخلیه کنید ولی حق مطالبه اجاره را دارید .

با سلام و وقت بخیر
با مراجعه به شورای حل اختلاف می توانید درخواست حکم تخلیه نمایید اگر حکم تخلیه از سوی شورا یا دادگاه صادر شود، طی مدت زمان ۲۴ ساعت پس از صادر شدن حکم، مستأجر از آن مطلع می‌شود و حکم تخلیه به وی ابلاغ خواهد شد.
در این صورت، مستأجر ۷۲ ساعت مهلت دارد تا ملک اجاره شده را تخلیه کند.
موفق باشید