باتوجه به سوابق بنام زدن اموال اقا، بخوام سکه ها رو به ۱۱۰کاهش بدم متضرر میشوم؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۴۰۵ #06227864

سلام. شوهرم میخواد توافقی از من جدا بشه ، و تمامی اموالش رو بنام دیگران زده، خانه و ماشین و حتی با حساب دیگران کار می‌کنه.
همسرم چندین ماه از خونه بیرون رفته و من در خانه تنها ماندم، ایشون با همکاری مادرش برای اینکه منو مجبور کنند از خونه بیرون بروم، حکم تخلیه خانه گرفتن.
البته من خواهان زندگی کردن بودم و نمی‌خواستم طلاق بگیرم.
حالا بمن پیشنهاد دادن که اگر بخوای به زندگی برگردیم، باید مهریه رو کم کنی، مهریه من۳۵۰سکه،۱۰۰مثقال طلا و دو دانگ خانه هست، حال می‌خوام این مهریه به ۱۱۰سکه تبدیل بشه و مابقی سرجای خودش باقی بماند، آیا من باتوجه به سوابق بنام زدن اموال اقا، بخوام سکه ها رو به ۱۱۰کاهش بدم متضرر میشوم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تصمیم گیری در این خصوص با توجه به شرایط بر عهده خودتان است .

ب قطع نمی‌توان گفت متضرر خواهید شد یا نه،علی ای حال تصمیم در اینخصوص بر عهده خودتان هست،باتوجه ب شناخت خود،خیر و شر آن را بسنجید و تصمیم دقیق و منطقی بگیرید

باسلام . اولا که خود شما باید ببینید صلاح زندگیتون در چی هست.دوما واضح است که با کاهش مهریه بی شک متضرر خواهید شد چراکه مجددا و در آینده قابل افزایش نخواهد بود

بر اساس مصلحت خودتان عمل کنید

بادرودوسلام خوداتخاذتصمیم نمایید.

باسلام و احترام
تصمیم با خود شما میباشد ، در صورت بذل مقداری از مهریه دیگه قابل مطالبه نمیباشد

باید خودتان تصمیم بگیرید .