آیا میشه حبس و جریمه نقدی و تعلیق یا تعویق کرد با توجه به اینکه درجه شش هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۵ #06211814

سلام
در خصوص جرائم رایانه ای واسه من غیابی حکم هفت سال حبس تعزیری صادر شده بود. بعد از واخواهی به سیزده و نیم ماه حبس تعزیری و ده میلیون جریمه تبدیل شد رای. تجدید نظر بزنم آیا احتمال داره که بشه بیگناهیمو ثابت کنم یا ریسک نکنم تا دوباره حبس طولانی ندن بهم. چون مدرکی واسه اثبات بیگناهی نتونستم جور کنم و فقط قاضی با توجه به اینکه منو دید و از روی رفتار و ظاهرم گفت میدونه کار من نیست ولی چون مدرکی ندارم رای رو با تخفیف میدم بهت آیا میشه حبس و جریمه نقدی و تعلیق یا تعویق کرد با توجه به اینکه درجه شش هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۴۴۲ ق.آ.د.ک اگر تجدید نظر خواهی خود را اسقاط وتقاضای تخفیف مجازات کنی دادگاه در وقت فوق العاده با حضور دادستان به موضوع رسیدگی وتا یک چهارم مجازات تعیین شده را کسر می کند

بایدپرونده به طور دقیق و کامل مطالعه تا امکان اظهارنظر دقیق وجود داشته باشد ولی در حالت کلی دو راه حل دارید یا اینکه در فرجه قانونی بیست روزه به اعتراض نمایید و یا اینکه در فرجه قانونی ،حق اعتراض خود را اسقاط و در خواست تخفیف مجدد مطرح نمایید ،دادگاه می تواند تایک چهارم تخفیف در نظر بگیرد.