تخلیه فوری ملک توسط مستاجر چطور است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۲ #06185886

سلام و عرض ادب
مستاجر من در تاریخ ۱۱ خرداد ۹۹ موعد تخلیش بوده که ضمن اظهار نامه از قبل اطلاع دادم. زنگ زد گفت بلند میشم . این در حالیه که ۱ ماه قبل موعد از طریق بنگاه بهش اطلاع دادم.که اظهار بی اطلاعی کرد چون شماره شوهرش رو تو قولنامه فقط داده بود و ادعا کرد من نمیدونستم با شوهرم حرف زدین ..بهرحال...۴ روز بعد از زمان تخلیه بنده یک سوم ودیعه رو طی چک بردم و گفتم ۱۴ روز زمان میدم و باید پشت قرارداد درج بشه امتناع کرد منم چک رو ندادم. شروع کرد به تهدید و فحاشی.. الان یک هفته از اون روز. گذشته و بنگاه میگه داره دنبال خونه میگرده. حالا کی خوشش بیاد و تشریف ببره معلوم نیست. سوالم اینه که من دادخواستمو باز عقب بندازم؟؟ چند روز؟ زمانم رو از دست نمیدم بیش ازین؟ اونم وقتی که همینجوریش قانون عقب میندازه؟؟ ممنون میشم با پاسختون کمک کنید .

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وجود شرایط زیر دستور تخلیه ملک صادر می شود :
قرارداد اجاره در دو نسخه تنظیم شده باشد
دو نفر شاهد قرارداد را امضاء کرده باشند
موعد قرارداد اجاره به اتمام رسیده باشد
ملک دارای حق کسب وپیشه و سر قفلی نباشد
دستور تخیله توسط شورای حل اختلاف بدون برگزاری جلسه صادر می شود و به صورت فوری بدون داشتن حق اعتراض اجرا خواهد شد
ضمنا تا پایان خرداد حکم یا دستور تخلیه صادر نمی شود

سلام
شما می توانید دادخواست تخلیه را به شورای حل اختلاف به لحاظ انقضای مدت تقدیم نمایید و پس از صدور دستور تخلیه به ایشان فرصت اعطا نمایید تا تخلیه نمایند
توجه داشته باشید که شرط صدور دستور تخلیه تودیع کلیه وجه دریافتی از مستاجر میباشد که در قرارداد درج شده است

با سلام
بهتر است در صورت امکان فرصت برای پیدا نمودن مکان جدید به ایشان بدهید اما اگر حس کردید قصد تخلیه ندارد و اهمال در ان مینماید در اینصورت اقدام قانونی نمایید .
اگر تصمیم به تخلیه دارید و نیز دو نفر شاهد زیر قرارداد اجاره را امضا نموده باشند میتوانید از طریق دادخواستی تخلیه مستاجر را از دادگاه تقاضا نمایید تا دادگاه دستور تخلیه با حضور ضابط قضایی را صادر نماید .
موفق باشید