مطالبه هزینه کارشناسی دوم و سوم جهت تعیین نفقه فرزند از زوج

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۵ #06102107

سلام و عرض ادب، من برای نفقه فرزندم شکایت کردم که برای تعیین میزان نفقه در شورا گفتن باید هزینه کارشناس و خسارت دادرسی رو بپردازم. اگر در کارشناسی اول که رای صادر شد بنده اعتراض کنم که مجددا درخواست کارشناسی بشه و کارشناسی سه نفره انجام بشه و میزان مبلغ نفقه افزایش کنه، آیا بنده باید هزینه‌های دو بار کارشناسی شده رو دریافت کنم و یا اینکه فقط همون کارشناسی یک نفره رو پولش رو بگیرم؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که خوانده محکوم شود تمام هزینه‌ها را می‌بایست بپردازد

سلام ، در صورت محکومیت خوانده ، کلیه خسارات دادرسی رو ایشون باید پرداخت کنند

با سلام
در صورت محکومیت خوانده، وی مکلف به پرداخت کلیه خسارات ناشی از دادرسی خواهد بود.

با سلام.
درصورتی که در زمان طرح دادخواست در قسمت ستون خواسته،خسارات دادرسی را نیز مطالبه نموده اید شورا ملزم است که در رای خویش خوانده محترم را به کلیه خسارات دادرسی از جمله هزینه های کارشناسی محکوم نماید.
در غیر این صورت به دلیل این که مرجع قضایی موظف است بر مبنای خواسته خواهان رسیدگی نماید و این مورد جز خواسته شما نبوده است لذا پس از صدور حکم محکومیت خوانده می توانید با طرح دادخواست جداگانه هزینه های مربوطه را مطالبه نمایید.

بعد از محکومیت میتوانید از طرف مقابل دریافت نمایید.

در صورت اعتراض از طرف شما هزینه با شماست ولی بعدا می توانید از محکوم علیه مطالبه کنید.

سلام هر دو هزینه کارشناس به عنوان خسارت دادرسی قابل وصول است