اگر بار دیگر دادخواست صلاحیت حضانت مادر را مطرح کنم و در تجدید نظر فرزندم را علیه من نمایند، همین رای مجددا صادر میگردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷ #06054504

با سلام پرونده حضانت پسر ۱۲ ساله ام در دادگاه بدوی به نفع من پدر رای داده شد و در دادگاه تجدید نظر مادر که حدود یکسال است خودش و فرزندم را برای مشاوره پیش یه مشاور میبره نهایتا به بچه یاد داده اند که پیش قاضی بگوید که مثلا پدرم مرا کتک میزن و دوستم ندارد و از طرفی از مشاور برای من نامه گرفته اند که من بیمار روانی هستم و برای فرزندم هم گواهی گرفته اند که تحت درمان عوارض ناشی از اضطراب جدایی است
همینطور یکی دو تا استشهاد دروغ با امضاء خواهران و شوهر خواهرانش مبنی بر ضرب و شتم پیوست کرده
و نهایتا قاضی رای داده بدلیل اینکه طبق شواهد و مستندات موجود حالات شبیه بیماری روانی در زوج میباشد و از طرفی خواست صد ر صدر طفل برای بودن در کنا ر مادرش رای بدوی بر مبنی شرع و عدالت نیست و نقض میشود و حضانت را در کمال تعجب به مادر سپرده در حالی که مادر دارای بیماری سرطان پیشرفته بوده و اگر چه درمان شده ولی اکثر روزهای سال در حال درمان و چک اپ پزشکی هستند و به همین خاطر روحیه پریشان و عصبی و بیمار گونه ای دارند که همین امر باعث جدایی گردید و در این مدت یکسال و اندی پدر را کلا از ذهن فرزند پاک کرده و پدر بعنوان دشمن معرفی شده
حال سوال بنده این است ایا همچین رایی اساسا صحیح است
سوال دوم اگر بار دیگر دادخواست رو صلاحیت حضانت مادر را مطرح کنم و در تجدید نظر مجددا فرزندم را علیه من بیارند و صحبت کنه
ایا مجددا همین رای صادر میشود
یعنی حضانت به مادر میرسد
البته پرونده ای بر علیه مشاور باز نموده ام و قرار شده که از پزشک قانونی برای ادامه شکایتم برگه سلامت روانی اخذ نمایم
ممنونم از راهنمایی های ارزنده شما

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید از دادگاه بخواهید شما را به پزشکی قانونی معرفی و از صحت کامل روحی و روانی شما اطلاع حاصل یابد تا نامه پزشکی همسرتان بر علیه شما رد شود
دوما میتوانستید جرح شهود داده و شهودی که از خود خانواده زوجه بودند را رد نمایید
سوما دادگاه بر حسب شواهد و اظهارات فرزند حکم صادر نموده و متاسفانه این طفل قربانی اختلافات والدین شده است

با سلام مطابق اظهارات شما همسرتان تمامی ادله و مدارک علیه شما را جمع آوری و تنظیم نموده و توانسته رای دادگاه و نظر دادگاه را متوجه خود سازد. شما نیز باید ادعاهای خود را با جمع آوری ادله و مدارک و شواهد در صورت وجود، اثبات نمایید صرف اینکه فقط ادعا نمایید کارگشا نخواهد بود...

با سلام
دادگاه ابتدا باید امر به مراجعه شما به پزشکی قانونی و احراز سلامت یا عدم سلامت روانی شما را میداد سپس مبادرت به صدود رای می نمود .حال بهترین کار این است که از پزشکی قانونی گواهی سلامت روانی خود را اخذ و به نزد قاضی دادگاه ببرید و مجددا مبادرت به مطرح نمودن صلاحیتتان در دادگاه و تقاضای بررسی پرونده بنمایید.

درود
صلاحیت و اهلیت امری حادث است نه ثابت پس ،
احکام مراجع در خصوص صلاحیت و اهلیت و دارای اعتبار امر مختوم نیست و هرگاه شما بدانید شرایط اقامه و اثبات صلاحیت خود را دارید میتوانید دوباره اقدام اقامه دادخواست نمایید