تبدیل حبس تعزیری به جزای نقدی ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۶ #06022661

با سلام:
اینجانب در سال ۸۴ وارد شرکت هرمی شدم در ماکو دستگیر شدم، و به جرمم پرداخت رشوه اضافه شد،
یکی از دوستان داداشم به جرم جعل عنوان به پرونده من اضافه شد حکم قاضی برای من یک سال حبس برای هرمی و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری برای رشوه، صادر شد. و برای نفر دوم شش ماه حبس تعزیری صادر شد. از بابت وثیقه ۸ میلیون تومان که واریز به حساب دادگستری کردیم و در پرونده قرار دادیم
در تجدید نظر در تاریخ ۸۶/۱/۱۱ در دادگاه تجدید نظر ارومیه حکم من به ۸ ماه ۴۳ ضربه شلاق و نفر دوم به ۳ ماه و ده روز به وکیل ابلاغ شد. دو سال پیش ۳ تا از حسابم بسته شد و ماشینم توقیف شد رفتم دنبالش گفتن دادستان ارومیه دستور داده
ایا راهی برای تبدیل هست؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به گذشت مدت زمان زیاد ، میتوانید درخواست مختومه شدن پرونده به استناد مرور زمان را طی لایحه تقدیم اجرای احکام کنید.

با سلام .آیا شما حکم را اجرا ننمودیده اید ؟ چون حدودا ۱۳ سال از صدور حکم قطعی شما می گذرد و ممکن است مشمول مرور زمان به استناد ماده ۱۰۷ قانون مجازات اسلامی شده باشید .در هرحال جهت راهنمایی بهتر باید بررسی دقیق تر صورت گیرد