با برگردوندن مال مسروقه پرونده مختومه میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۲ #06019829

سلام،
برادر متهم به سرقت ۱۵ میلیون پول نقد هستن، با توجه به اینکه در اجرای سرقت حضور نداشته و فقط اطلاعات شاکی رو ارسال کرده برای سارقین و اینکه بقیه را هم نتونستن دستگیر کنن، ما با پرداخت پول و گرفتن رضایت میخوایم آزادش کنیم، گفتن که یه نفر باید کفیل بشه،

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، جنبه عمومی جرم همچنان پابرجاست و از شاکی رضایت نامه رسمی اخذ کنید، رضایت شاکی بی تاثیر در تخفیف حبس نخواهد بود

با توجه به اینکه در سرقت دخالت نکرده، سارق نیست و معاون در سرقته. با توجه به ماده ۶۶۷ نمیشه وی رو محکوم به رد مال کرد مگر اینکه دادگاه وی رو سارق تشخیص بده که در این صورت ملزم به برگردوندن مال هست. با توجه به این مقدمه با توجه به اینکه سرقت با توجه به ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی جرم قابل گذشت نیست، برگردوندن مال و رضایت شاکی فقط میتونه سبب تخفیف بشه. البته نیاز به ذکر جزییات بیشتری از این پرونده هست تا موارد دیگه هم بیان بشه

خیر باید از شاکی اشتبا نامه گرفت چون جنبه عمومی نیز هست

خیر جنبه عمومی جرم یاقی است باید از شاکی اشتباه نامه بگیرید.