اگر اجراییه به خوانده ها ابلاغ بشه و اون ها در اون مدت ۱۰ روزه اجرا نکنند؛ آیا اجرای احکام خود اجرا خواهد کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۳ #05904919

سلام و وقت بخیر
ما یک پرونده با عنوان رفع تصرف عدوانی و قلع و قم مستحدثات و رفع مزاحمت در شورای حل اختلاف شهرستان خودمون داریم و رای به نفع ما صادر شده و بعد از اعتراض خوانده ها رای تجدید نظر رفته و قطعی شده الان می خواهیم اجراییه براش بگیریم حال سوال ما اینکه :
و سوال دوم هم اینکه هزینه اجرا به عهده ما هست یا خوانده ها؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم اجرای رای باید تقاضای تشکیل پرونده اجرایی دهید هزینه اجرا بر عهده محکوم علیه است

پس از ابلاغ اجراییه و عدم اجرای خوانده ها در مهلت ۱۰ روزه باید تقاضا برای اجرا ب اجرای احکام بدهید و اجرای احکام اقدام ب اجرای حکم خواهد کرد در خصوص هزینه ها هم خوانده ک محکوم شده است مطابق قوانین باید هزینه ها را بپردازد و میتوانید برای آن نیز درخواست دهید

برای درخواست صدور اجراییه باید به اجرای احکام دادگاه بدوی مراجعه فرمایید هزینه اجرا با توجه به محکومیت خوانده بر عهده وی خواهد بود

-- در صورت استنکاف محکوم علیه از اجرای مفاد اجرائیه ، اجرای احکام به درخواست شما نسبت به اجرای حکم اقدام مینماید .
-- پرداخت هزینه نیم عشر اجرایی بر عهده محکوم علیه است ولی با توجه به عدم حضور ایشان و استنکاف از اجرای حکم ، اگر بخواهید نسبت به اجرای حکم اقدام شود باید نسبت به تودیع هزینه اجرایی اقدام کنید .

با سلام
چنانچه مدت زمان تعیینی ده روزه به سر آمده به اجرای احکام مراجعه نموده و طی لایحه تقاضای تعقیب عملیات اجرایی را نمایید . همچنین است هزینه اجرا به عده محکوم علیه پرونده می باشد که از طریق اجرای احکام مدنی وصول می گردد .

باسلام
بعد از انقضا فرجه ۱۰ روزه و عدم اجرای حکم از سوی محکوم علیه اجرای احکام با تقاضای محکوم له حکم و اجرا می کنه و هزینه اجرای حکم هم به عهده محکوم علیه می باشد.موفق باشید.