انقضای مدت وکالت تعویض پلاک بلاعزل

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۷ #05885376

سلام. بنده خودرویی از نمایشگاه خخریدم،مبایعه نامه ننوشتم و پول کامل به حساب صاحب نمایشگاه زدم و یک وکالت کاری بلاعزل تعویض پلاک از مالک به من ارایه داد اما نتوستم برم تعویض پلاک و تاریخ گذشت. الان مالک اظهارنامه داده و شکایت کرده و عودت خودرو رو میخواد. صاحب نمایشگاه هم ازش نه مبایعه نامه داره و نه وکالت، فیش واریزی هم خودش نداره به حساب صاحب خودرو. ایا می تونم الزام به تنظیم سند مطرح کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اگر وکالت یا بیع خودرو در روابط میان مالک و صاحب نمایشگاه به اثبات نرسد معامله شما هم بلاوجه بوده و تنها می‌توانید ثمن‌ پرداختی را از صاحب نمایشگاه مطالبه کنید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید مطالبه وجه مطرح نمایید.

با سلام،با این توضیحات،صرفا می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

با سلام چنانچه مبایعه نامه در اختیار ندارید و مدت وکالت شخص نمایشگاه دار که از صاحب اصلی خوردو دارد منقضی شده است شما صرفا میتوانید وجه پرداختی بابت ثمن را از نمایشگاه مطالبه نمایید

با سلام
چنانچه بیع خودرو فی مابین مالک سابق و متصدی نمایشگاه محرز باشد می توانید به طرفیت هر دو طرح دعوا نمایید والا صرفا اقامه دعوای مطالبه وجه به طرفیت متصدی نمایشگاه امکان پذیر است.

سلام باید مشخص گردد از چه طریقی خودور در اختیار بنگاه بوده؟اگر وجود بیع و یا هر توافقی فی مابین صاحب اصلی خودرو و نمایشگاه ثابت گردد خودرو برای شما بوده و میتوانید دادخواست دهید در غیر اینصورت باید ادعای صاحب خودرو رسیدگی شده و اگر تعلق خودرو به ایشان ثابت گردد بابت ثمن معامله میتوانید به طرفیت بنگاه دادخواست دهید

با سلام
با مبایعه نامه و اسناد پرداختی که شما از نمایشگاه دارید می تونید اگر وکالت نمایشگاه دار از مالک اتمام نشده باشه درخواست یک وکالت نامه بکنید اگر هم مدت اون تموم شده می تونید ثمن معامله رو بگیرد