میتونه به دلیل اینکه خطش عوض کرده بوده و متوجه احضاریه و ابلاغیه نشده در خواست اعاده دادرسی کنه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۰۳ #05878851

با سلام وخدا قوت،
خانوم بنده عدم تمکین داشته و از منزل رفته و تلفن خودش رو خاموش کرده و احضاریه و ابلاغیه دادگاه رو نخونده من از طریق دادگاه عدم تمکین ایشون و حکم ازدواج مجدد رو غیابی گرفتم و حکم قطعی شده، زوجه میتونه به دلیل اینکه خطش عوض کرده بوده و متوجه احضاریه و ابلاغیه نشده در خواست اعاده دادرسی کنه؟ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر از جهات اعاده دادرسی نخواهد بود...

با سلام
زوجه ملزم بود با تعویض سیمکارت خود ، شماره سیمکارت جدید خود را به دفاتر خدمات قضایی ( سامانه ثنا ) اعلام و تغییر شماره مینمود و این امر دلیل موجهی برای زوجه نخواهد بود

سلام خیر خاموشی ویا تغییر خط تلفن از موارد اعاده دادرسی نمی باشد

سلام وقت بخیر.
تعویض خط یا خاموش بودن دستگاه موبایل از موجبات اعاده دادرسی نیست.مگر عدم دسترسی خود را بتواند به دلایلی که عذر موجهه برای دادگاه محسوب شود ارائه بدهد.

خیر این مورد از موارد اعاده دادرسی نمی باشد

با اهدا سلام
طبق ماده ۴۲۶ قانون ایین دادرسی مدنی از موارد اعاده دادرسی نبوده است و با توجه به اینکه ابلاغات الکترونیکی و تمام طرفین دعوی موظف به داشتن سامانه ثنا هستن که ابلاغات از ان طریق صحت دارد خاموش بودن و یا تعویض قابل قبول نخواهد بود و حتی اگر فرد بخواهد تلفن خود را تغییر دهد موظف بر ویرایش و ثبت شماره جدید در سامانه خواهد بود

نسبت به این مورد واخواهی میتواند انجام گیرد