چگونه اثبات کنم که معامله خودرو صوری بوده است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۴۹۹ #05801405

دو سال پیش همسرم اظهارنامه تمکین فرستاد. من هم در جوابش اظهارنامه نفقه زدم و داخل همون، گفتم مهریه ام را هم بده. ولی هیچکدوممون دادخواست نزدیم. الان طی این دو سال همسرم ماشینش را به نام برادرش و اخیرا به نام فرزند سه ساله مان زده و دو ماه بعد هم دادخواست طلاق داده.
آیا با توجه به اینکه در اظهارنامه گفته بودم مهریه ام را میخوام، میتونم الان ثابت کنم معامله ماشینش صوری و برای فرار از دین بوده؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ایشان دادخواست طلاق داده نمی تواند از تعهدات مالی نسبت به شما از جمله مهریه و نفقه شانه خالی کند تشخیص صوری بودن معامله هم با قاضی ست

بله میتوانید اثبات معامله صوری کنید .
با توجه به اقدام زوج برای طلاق بایستی مهریه را هم بپردازد

با سلام
احراز بزه معامله به‌قصد فرار از دین منوط به مسلم بودن طلب از طریق صدور سند اجرایی ثبتی یا سند اجرایی از محاکم دادگستری قبل از انجام معامله است وبا توجه به اینکه جنابعالی صرفا اظهارنامه انهم در حدود ۲ سال پیش فرستاده ایید لذا معامله انجام شده قابل ابطال نخواهد بود

بله امکان پذیر است . معامله صوری معامله ای است که در آن به شکل واقعی معامله ای صورت نگرفته باشد؛ یعنی نه پولی رد و بدل شده باشد و نه خریدار و فروشنده نیت انجام معامله را داشته باشند و ایجاب و قبول به مفهوم حقوقی واقع نشده و قصد مشترکی هم وجود نداشته باشد تا مثلا یک ماشین در مقابل مبلغی مشخص به فرد دیگری منتقل شود.در چنین شرایطی اگر ارکان معامله رعایت نشود، معامله صوری است و دادگاه می تواند با طی شدن شرایطی دستور ابطال آن را صادر کند.

سلام
جهت اثبات این امر با توجه به نحوه نقل و انتقالات نیاز به استدلال و ادله قوی دارید و وصول نتیجه صدرصد نیست

با توجه به گذشت دوسال اثبات معامله صوری دشوار است .

فرار از دین الان دیگر به معامله می گویندکه بعد از صدور حکم محکومیت قطعی همسرتان انتقال صورت گرفته قبل از ان را محاکم نمی پذیرند